Autolease Twente, Flexibiliteit en mobiliteit ten top

Autolease Twente combineert de schaalvoordelen van een grote landelijke leasemaatschappij met de persoonlijke benadering van een regionaal opererende onderneming.

Meer informatie

Wineble Wijn, party's en meer

Op een ontspannen manier, in een vertrouwde omgeving kennis maken met en genieten van goede, lekkere en betaalbare wijnen. Je kunt ons boeken voor een wijnparty bij jou thuis!

Meer informatie

SWB is gespecialiseerd in werkgelegenheid en arbeids re-integratie

Voor de regio Midden Twente ondersteunt SWB mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen. Vroeger werkten mensen -grotendeels letterlijk- binnen de muren van de ‘sociale werkplaats’. De laatste jaren worden mensen steeds vaker bij een reguliere werkgever geplaatst. Bedrijven profiteren van samenwerking met SWB. Dat kan op verschillende manieren, van eenvoudige detachering en het uitbesteden van werk tot intensieve vormen van samenwerking. Veel ondernemers gingen u al voor en ontdekten de mogelijkheden.

Meer informatie

Timmer- & Bouwbedrijf Ten Vregelaar

Timmer- & Bouwbedrijf Ten Vregelaar B.V. is een veelzijdig aannemersbedrijf in Delden die alles op het gebied van bouwkunde in huis heeft. Bouwen naar úw wens, is wat wij dagelijks in de praktijk brengen. Dat betekent dus dat u bij één adres terecht kunt voor al uw bouwkundige werkzaamheden, waarbij wij door ons meedenkend vermogen in staat zijn om u compleet te ontzorgen.

Meer informatie

BoldingDavids Notarissen

Zoekt u een notariskantoor dat meer biedt dan wets- en belastingkennis? Dat meedenkt en alles goed en duidelijk op papier zet? Waar u niet wordt afgescheept met de secretaresse en waar het motto is: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg? Dan zit u bij Notariskantoor Bolding in Twente goed!

Meer informatie

Oudebekke Faciliteert bedrijven

Oude-Bekke-faciliteert

Door optimale kennis en service zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit extra werk hebben met onze producten. We komen in overleg met de klant 1 in de week, 1 in de 4 weken of wat de klant wenst langs, vullen alle producten bij en de klant is weer tevreden.

De klant besteld niks, want wij weten inmiddels wat de afname is van de klant op het gebied van koffie, schoonmaakmiddelen, hygiëne, verpakkingen en werkkleding.

Oudebekke is de werknemer voor uw bedrijf zonder dat we op de loonlijst staan!

Meer informatie

Houthandel Lenferink

Houthandel Lenferink is sinds 1986 een vertrouwd adres voor tuinhout. Wij hebben ons ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van een breed assortiment voor in uw tuin.

Meer informatie

Aastad, uw partner in financieel advies

Aastad Adviesgroep is een onafhankelijk, vernieuwend en zelfstandig financieel adviesbureau.Vanuit ons kantoor in Almelo zijn wij sinds 1977 dé specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen en financieel advies.

Meer informatie

J&J Techniek

J&J Techniek is een hecht familiebedrijf. Johan Niemeijer wilde al jaren een installatiebedrijf. In 1996 richtte hij, samen met zijn vrouw, J&J Techniek op. Hij met alle vakdiploma’s op zak en zij met het middenstandsdiploma. Johan begon met een handjevol klanten. In zijn busje reed hij de hele regio door.

Meer informatie

Vera Welker Makelaars

U wilt uw woning verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Daar komt bij dat u liever vandaag dan morgen bevestigd krijgt dat de verkoop doorgaat tegen de gewenste prijs. Maar komt dat bij uw verkoopwens in de buurt?

Meer informatie

Leonie Rutten

Samen met jouw personeel de organisatie laten groeien? Dan help ik je graag aan een strategisch en toekomstgericht HR beleid waarbij ik mij richt op talentmanagement, inzetbaarheid en coaching van organisatie en medewerker.

Meer informatie

Loogisch

Een groeiend aantal medewerkers brengt het grootste gedeelte van hun werktijd niet door op kantoor. En toch moeten zij, nu meer dan ooit, in nauw contact staan met de klant en collega’s.

Meer informatie

Advocaten van MulderVanGeel uit Almelo houden van ondernemen, het zit in hun bloed

Het team van MulderVanGeel advocaten uit Almelo richt zich op de advisering van ondernemers en particulieren op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt om u te voorzien van snelle en deskundige rechtshulp. Het streven naar een werkbare oplossing voor een juridisch probleem of geschil vormt bij ons steeds het uitgangspunt.

Meer informatie

TBB Totaal

TBB Totaal is een landelijk opererende en onafhankelijke projectinrichter met een ruime keuze aan kantoormeubelen, kantinemeubilair en projectmeubilair.

Meer informatie

De Weijenborg is een echt familie bedrijf

Al sinds 1981 wordt dit veelzijdige horeca bedrijf gerund door Nico en Erna Hemersma. In 2012 is zoon Jasper met zijn vrouw Marijn in het bedrijf gekomen. Het prachtige pand van de Weijenborg dateert uit het jaar 1739 en is het oudste horecapand van Delden.

Meer informatie

GS accountants & adviseurs

GS accountants & adviseurs, gevestigd in Enschede, is een no-nonsense advieskantoor, met 26 medewerkers en verschillende disciplines, zoals accountancy, fiscaal, salarisverwerking en bedrijfs- en HR-advies.
Onze medewerkers denken met u mee en kijken met u vooruit. Gaat u ook samen vooruit met GS?

Meer informatie

Catapult creëert

Wij zijn Catapult, een full service communicatiebureau.
Met ons team van adviseurs, ontwerpers en developers helpen we bedrijven zich beter te positioneren en profileren. Online en offline. Onze kracht? Complexe vraagstukken terugbrengen naar de kern en daar op een creatieve manier antwoord op geven.

Meer informatie

Top